samedi 21 février 2015

صدور الدجاج بالكابرى وصوص الليمون


بسم الله الرحمن الرحيم



طريقتى فى عمل صور الدجاج بالكابر والليمون



لا احلل نقل وصفاتى الا بذكر المصدر









المكونات





نص صدور فيليه – عصير ليمون – كابرى – دقيق – نص بصله مفرومة – 2 فص ثوم – ملح – فلفل – شوربه فراخ – زيت – زبده





الطريقة





1- نعفر الصدور بالدقيق وفى طاسه بها 2 مكعب زبده و زيت قليل نحمر الصدور لحد ما تاخد اللون الذهبى



2- بعد الانتهاء من كميه الصدور نحطهم فى طبق جانبى وفى نفس الطاسه ننزل بالبصل المفروم والتوم المفروم لحد مايلون او يكون لونه ذهبى فاتح اى تغير او حرق للبصل والتوم حيغير طعم الوصفة



3- نضيف عصير الليمون حوالى 4 ملاعق كبيرة والشوربه نصف كوب ونخليها تغلى شويه ثم يتم تصفيه الصوص



4- نضيف الملح والفلفل والصدور للصوص المصفى ونتركها لتكمله التسويه



5- نضيف الكابرى وبعد دقائق ويكون الطبق جاهز للتقديم



6- قدمته مع رز بسمتى



الموضوع الأساسي: صدور الدجاج بالكابرى وصوص الليمون

المصدر: منتديات عروس





via منتديات عروس http://ift.tt/1Jyfogl

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire